Nyheder

TICKETMAN TM-12 til Berlin

Schweers udstyrer igen parkeringsvagterne i Berlin med håndholdte computere.

I den tyske hovedstad Berlin er professionel håndhævelse af parkering en integreret del af byens strategi. Derfor har Berlin i 2013 anskaffet nye og moderne håndholdte computere fra den førende aktør på markedet. TICKETMAN fra Schweers er den ideelle håndholdte computer til at opfylde deres krav. Hovedstaden har igen høstet gevinsten af innovation og erfaring fra det tysk baserede selskab. Siden 1994 har Schweers leveret udstyr til Berlin til håndhævelse af parkering.

 

"Jeg er stolt af at sige, at Berlin igen har valgt den innovative teknologi fra os" sagde Karl-Josef Ruland , administrerende direktør for Schweers CONSULT GmbH . Udvikling af produkter til Berlin fremskynder vores innovation og omfattende erfaring inden for håndhævelse af parkering. Samlet set har personalet i de tolv distriktskontorer i 2013 mere end 500 håndholdte computere i marken. Disse anvendes ikke kun af de erfarne parkeringsvagter, men også af alle nyansatte i 2013. Ledelsen i den føderale hovedstad har med nytænkning formået at bygge bro imellem ledelse og håndhævelse , således at det giver optimalt udbytte på begge områder.

IT servicecenter Berlin AöR ( ITDZ Berlin) frigav et udbud på det samlede system. Som kontraherende part i Schweers ITDZ Berlin, så har de også overtaget projektkoordinering mellem de involverede myndigheder. Udbuddet har fra starten været udformet med henblik på, at der sættes yderligere fokus på professionel hardware og software service kombineret med moderne projektledelse. "Dette er den store styrke i Schweers , hvor vi adskiller os fra vores konkurrenter ," forklarer Karl -Josef Ruland og henviser til gennemførelsen af det omfattende uddannelseskoncept i projektet. "Projektledelse på denne skala kan vi kun håndtere, fordi vores medarbejdere har den tekniske forståelse kombineret med mange års erfaring inden for håndhævelse af parkering" tilføjer Michael Schweers , grundlægger og aktionær i Selskabet Schweers.