Nyheder

Parkeon og Schweers integreres

Parkeon, global leder i bytrafik- og parkeringsløsninger samt transit industri, og Schweers International, verdens førende leverandør af løsninger til parkeringskontrol, har meddelt, at de to selskaber har integreret Pay-By-Space konceptet.

Integrationen forventes at bidrage til effektiv kontrol af  parkeringspladser. Parkeringsvagter udstyret med en håndterminal eller smartphone med Schweers software kan nu søge direkte i Parkeon's database over transaktioner fra deres betalingsautomater. Derved kan parkeringsvagten afgøre, om der er grundlag for at pålægge en parkeringsafgift.

"Pay-By-Space er en innovativ tilgang til forvaltning af parkering. Vi er glade for, at vi kan give vores kunder og industrien en pålidelig og integreret service for sikker og effektiv håndhævelse," siger Michael Schweers, grundlægger og administrerende direktør i Schweers.

"Vi ved, hvor vigtigt det er, at et tilsigtet flow på parkeringspladserne kun kan opnås ved effektiv håndhævelse af reglerne" udtaler Sean, Marketing Direktør hos Parkeon, Inc. "Vores integration med Schweers er en central del af denne filosofi."

Den første by til at drage fordel af denne integration er byen Huntington, NY. Huntington ligger på Long Island og gik i april 2014 i drift med Parkeon Strada betalingsautomater langs Main Street, New York Avenue og på Huntington Long Island Railroad station.

For mere information om Parkeon, besøg venligst www.parkeon.com

For mere information om Schweers, besøg venligst www.schweers.com

om Parkeon

Parkeon er en central aktør inden for mobilitet i byerne. Dette omfatter parkering management-løsninger og billet løsninger til offentlig transport. Parkeon nu repræsenteret i 55 lande og på nye markeder som Østeuropa, Asien og Latinamerika.

Parkeon systemer inden for parkering og mobilitet er nu installeret i mere end 4.000 byer.

Parkeon beskæftiger over 1.000 medarbejdere på verdensplan og havde en omsætning på € 185.000.000 i 2013.

om Schweers

Schweers International har over 1200 kunder verden over. Vores kunder spænder byer fra kun 1 håndholdt terminal op til byer med mere end 600. I 26 år har vi udviklet, designet og fremstillet løsninger og tjenester til parkeringskontrol.

I øjeblikket er over 10.000 af vores håndterminaler i drift rundt omkring i verden, og de udsteder omkring 100 millioner afgifter om året.