Professionelle Værktøjer til Parkeringsovervågning

 Der er sket meget inden for mobile computere i løbet af de seneste 20 år. Schweers var den første til at indføre lagring af data på kort, infrarød datakommunikation og udskrivning fra en håndholdt mobil computer - standarder, som nu er at finde med de fleste computere. Massemarkeder- og produktion har hjulpet systemerne til at blive mere kompakte og billigere. Næsten dagligt modtager vi anmodninger om nyt periferiudstyr, der skal integreres, såsom nummerplade læsning, radiokommunikation, stregkode læsning, RFID og anden teknologi.


Teknologien har udviklet sig så hurtigt, at det er ret vanskeligt for beslutningstagerne at holde styr på. Især fordi håndhævelsen af parkering i en by traditionelt aldrig har været opfattet som en teknologi, men snarere været mere bundet op på en strategi. Men der kan være store gevinster i at tænke i teknologi, lige fra hvad slags WAN kommunikation der skal integreres, vil byen være dækket med WLAN i nær fremtid, vil CDMA, GPRS/Edge eller 3G tilbyde tilstrækkelig båndbredde til at understøtte efterspørgslen af tjenester på gaden osv. I betragtning af det særlige behov for offentlig service, og hvor en investering har til formål at skulle holde i adskillige år, så skal alle indkøbte systemer efterses og vedligeholdes i en periode.

Som et resultat af en stærk udvikling og ergonomisk design af hardwareenheder samt tjenesteydelser, så er det lykkedes at udvikle os til at være verdens førende inden for langvarige professionelle værktøjer til professionel parkeringsovervågning.

Vi lytter til dig og vil være i stand til løbende at give dig dedikerede produkter, som garanterer din effektivitet og overholdelse af morgendagens krav til professionel parkeringsovervågning.