Experience

Om Schweers

Schweers, mere innovative end nogensinde


Schweers, gennemførte håndholdte løsninger

Schweers har siden 1988 været en af de førende virksomheder indenfor fremstilling avancerede håndholdte computere til parkeringsovervågning. I løbet af denne tid har vi installeret mere end 10.000 enheder i mere end 750 byer over hele verden. Vi har igennem årene været i stand til at forbedre vores produkter til at opfylde vores kunders behov or derved udbygge vores dominerende position.

Uanset om håndterminalen skal være med integreret termisk printer, kamera eller alfanumerisk tastatur, så kan vi tilbyde en løsning. Dette gælder også integrerede backoffice software løsninger, hvad enten det skal være baseret på on- eller offline kommunikation.

Vores applikations software Politess Office Professional kan installeres på enten Oracle, mSQL eller DBISAM platform.

Vi udviser fleksibilitet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Service er vores motto.

Disclaimers

Schweers Consult GmbH Nordic

Naverland 2

2600 Glostrup

Danmark

Telefon: 43 46 63 11 · Fax: 43 46 63 13

 

På dette site giver vi links til forskellige tredjeparts websteder. For alle disse links gælder, at vi ingen indflydelse har på udformningen og indholdet af disse websteder. Derfor afviser vi ethvert ansvar for indholdet af disse websteder, hvilket også gælder for de websteder eller websider, som der linkes til fra disse websteder.

Indholdet af Schweers hjemmeside er ophavsretligt beskyttet. All rights reserved Schweers, med undtagelse af alle tilgængelige downloads. Brugen af tekst, fotografier og illustrationer er i strid med reglerne om ophavsret og er derfor ulovlig, og misbrug vil blive retsforfulgt. Kun med skriftlig tilladelse fra Schweers kan der bruges tekster, fotos og illustrationer fra denne hjemmeside. Dette gælder især for alle kommercielle rettigheder, både for kopiering, oversættelse eller brug af vores elektroniske systemer. På vores hjemmeside anvender vi beskyttede varemærker, firmanavne, proprietære designs og logoer. Selv om de ikke er markeret som sådan og / eller ikke er blevet gjort de rigtige steder, så er de omfattet af retlig beskyttelse.