TICKETMAN TM-12 voor Berlijn

Schweers rust weer cipiers in Berlijn met mobiele computers

In de Duitse hoofdstad Berlijn, een moderne parkeerplaats controle is een integraal onderdeel van een professioneel parkeerbeheer. Daarom, tot 2013, Berlijn is voorzien van nieuwe en moderne mobiele data-acquisitie apparatuur van de marktleider. De TICKETMAN door Schweers is de ideale opname-apparatuur om aan deze eisen te voldoen.

De hoofdstad opnieuw geprofiteerd van de innovatie en de ervaring van de Duitse-bedrijf. Sinds 1994, Schweers rust de Berlijnse parkeerplaats toezicht met mobiele data-acquisitie apparatuur.


"Ik ben trots om te zeggen dat Berlijn is op de innovatieve technologie van ons huis weer ", aldus Karl-Josef Ruland , directeur van Schweers Consult GmbH. De ombouw van de buitendienst in Berlijn met producten van Schweers benadrukt de innovatie en de uitgebreide ervaring van Schweers op het gebied van parkeerhandhaving. Over het algemeen, sinds 2013, gebruikt door de buitendienst van de twaalf districtskantoren meer dan 500 mobiele data-acquisitie apparatuur. Deze omvatten niet alleen de ervaren krachten, maar ook in 2013 nieuw aangeworven medewerkers van parkeerhandhaving. Ten slotte is de federale hoofdstad heeft ook parkeergelegenheid en parkeren handhaving zodat de verlengde parallel te renoveren prevaleren.


Offertes werden uitgenodigd voor de nieuwe mobiele datacollectie apparaten van de IT Service Center Berlijn ipc (ITDZ Berlijn). Als partij van de Schweers ITDZ Berlijn ook heeft genomen over het project coördinatie tussen de betrokken instanties. Bij inschrijving is gewezen vanaf het begin dat een verdere focus op professionele hardware-en software-service in combinatie met moderne projectmanagement wordt toegepast. "Dit is de grote kracht van het huis Schweers, cruciaal onderscheidt ons van onze concurrenten", verklaart Karl-Josef Ruland en verwijst naar de uitvoering van de uitgebreide training concept in de roll-out fase van het project. "Projectmanagement op deze schaal, kunnen we alleen maar veroorloven omdat onze medewerkers hebben in aanvulling op de technische kennis van jarenlange ervaring in parkeerhandhaving," voegt Michael Schweers, oprichter en aandeelhouder van de Vennootschap Schweers.