Parkeon en Schweers integreren voor efficiënter handhaving

Meerbusch, Duitsland, 17 september 2014 - Parkeon, een wereldwijde leider in stedelijke oplossingen voor parkeren en vervoer industrie, en Schweers International, de wereldleider in het leveren van handhavingsoplossingen voor parkeren en algemene mobiliteitsdelicten, hebben samen een geïntegreerd Pay-By-Space systeem geontwikkeld.

De integratie zal bijdragen om een spoedig check-status van een parkeervak te hebben en te kunnen bonnen uitschrijven. Het voordeel is, dat handhavers via de Schweers applicatie op handcomputers of gewoone smartphones de Parkeon transactie database in echttijd kunnen benaderen. Gegevens per parkeerplaats bevatten gebied, vak nummer, betaalstatus en aflooptijd. In het geval van afgelopen parkeertijd of het niet betalen van der parkeertijd kan door de handhaver onmiddelbaar een naheffingsaanslag geschreven worden. Het is niet nodig om om te schakelen tussen meerdere applicaties op het toestel.

"Pay-per-Space is een innovatieve benadering van het parkeerbeheer. We zijn blij dat we met deze toepassing een betrouwbar en geïntegreerd dienst voor een veilig en snell parkeerplaatsbeheer voor onze klanten en de industrie beschikbaar maken," zei Michael Schweers, oprichter en Managing Director van Schweers.

"We weten hoe belangrijk het is om de parkeerplaats handhaving te ondersteunen om de doorvoer per parkeerplaats te verhogen", zei Sean Renn, Marketing Director bij Parkeon, Inc. "Onze integratie met Schweers is een belangrijk onderdeel van deze filosofie."

De eerste klant, die voordeel trekt uit deze integratie is de Stad Huntington, NY. Huntington is gelegen op Long Island en ging in april 2014 met 24 Parkeon Strada betaalautomaten langs Main Street, New York Avenue en bij de Huntington Long Island Trein Station in bedrijf. De Strada pay stations zijn geleverd en geïnstalleerd. Onderhoud gebeurt DEVO & Associates.

Voor meer informatie over Parkeon, zie onder www.parkeon.com

Voor meer informatie over Schweers, zie onder  www.schweers.com

Over Parkeon

Parkeon is een belangrijke speler op het gebied van stedelijke mobiliteit. Door het verstrekken van een enkel aanbod inclusief oplossingen voor parkeerplaatsbeheer en ticketing voor het openbaar vervoer, is Parkeon nu vertegenwoordigd in 55 landen en ook in opkomende markten zoals Oost-Europa, Azië en Latijns-Amerika om hun groei te versnellen.

Parkeon's capaciteit voor continue innovatie wordt elke dag bewezen door systemen en apparatuuren van Parkeon, welke het beheer en de mobiliteit in meer dan 4.000 steden vergemakkelijken.

Parkeon heeft meer dan 1.000 medewerkers wereldwijd en een omzet van 185 miljoen euro in 2013.

Over Schweers

Schweers International heeft meer dan 1200 klanten wereldwijd. Onze klanten variëren van steden met 600 handcomputers tot gemeenten met slechts een apparaat. Tijdens 26 jaar ontwikkelen, ontwerpen en produceren wij oplossingen en diensten voor handhaving van parkeren en APV.

Op dit moment zijn meer dan 10.000 van onze handcomputers ingezet en daarmee worden ongeveer 100 miljoen overtredingsbonnen uitgeschreven.