Handhavingsoplossingen voor professionals

 
Een recent onderzoek van IDC uit Amerika stelt dat mobiele invoer en raadpleging de belangrijkste componenten zijn van een informatieverwerking systeem van de toekomst. U zult moeten erkennen dat meer en meer organisatie hun informatie via PDA’s en andere mobiele systeem invoeren en raadplegen.

Of het nu gaat om brede handhavingstaken of parkeermanagement, dit proces automatiseren is onze core business waarvan u profiteert.

 
Schweers bewijst al lang de conclusies van dit onderzoek. Schweers is in 1988 opgericht  - we hebben destijds de politie en steden de voordelen van geautomatiseerde handhavingovertuigt. Nu, meer dan 20 jaar later, is duidelijk dat deze manier van verwerking heel normaal is geworden. Handhaven met PDA’s in de breedste zin van het woord.

 
Parkeerhandhaving over alle beheerde openbare parkeerplaatsen van een stad. Dit omvat ticketing, slepen, meldingen, waarbij  alle voorkomende overtredingen en benodigde informatie reeds is voorbereid in de handcomputer. Dit concept is inmiddels over de hele wereld bereikbaar voor instanties welke belast zijn met handhavingstaken.

 
Inmiddels is aan de uit te voeren taken toegevoegd, APV, meldingen en waarnemingen, bestuurlijke strafbeschikking etc.

 
Het op straat printen en overhandigen van bonnen wordt beschouwd als een onderdeel van de veiligheidsmaatregelen van een stad, waardoor mensen zien dat maatregelen en regels worden gehandhaafd. Een handhaver is naast een beambte die sancties oplegt natuurlijk ook voldoende sociaal vaardig om zijn of haar taak nog meer inhoud te geven. Naast de genoemde hulpmiddelen worden zij door communicatie trainingen eveneens voorbereid op hun complexe taak.

 
Door onder andere het invoeren van elektronisch parkeren, digitale vergunningen, het online opvragen van voertuig - en of andere gegevens krijgt de handcomputer een steeds belangrijker taak in de uitvoering van het beleid van steden en andere politionele diensten. Het is onze taak als ontwikkelaar, marktleider en specialist op basis van handheld rechtshandhaving oplossingen te bieden en ondersteunen te geven aan onze klanten.

 
Wij luisteren naar onze klanten, waardoor wij continu in staat zijn om u te voorzien van oplossingen om uw organisatie efficiënter te laten werken waardoor de effectiviteit toeneemt en u de naleving van uw rechtshandhaving vandaag maar ook morgen en overmorgen goed kan uitvoeren.

Handcomputer applicaties

Schweers Benelux kan u diverse handcomputer applicaties leveren. Ook voor zeer speciale doeleinden. Neem hiervoor contact met ons op, of kijk wat onze standaardapllicatie voor u kunnen betekeken.

Enkele voorbeelden;

  • Handhaving

  • Weekmarkten

  • Havens