Handhaving

Handhaven met een handcomputer

Er wordt in onze samenleveing sterk gelet op veiligheid en veiligheidsbeleving. Een belangrijk onderdeel daarvan is blauw op straat en wat zij doen en uitstralen.

Handhaving wordt dan ook in de breedste zin van het woord utgevoerd door steeds meer steden en uiteraard onze politie.

Politess Office TM is een service tool, ontworpen om particuliere ondernemers, stedelijke overheden en de politie te helpen met het handhaven efficiënt en effectief uit te voeren.

Strafbare feiten kunnen worden verzameld door BOA's of de politie met behulp van een handheld computer die in staat is het een papieren ticket achter te laten of in geval van een staande houding te overhandigen. De intelligentie van de handheld zorgt ervoor dat een verscheidenheid van de controles wordt uitgevoerd op de aanwezige gegevens, maar ook dat database voor extra informatie kunnen worden geraadpleegd.

 
De gegevens worden overgedragen van alle handhelds, 's nachts of direct via GPRS naar een centrale computer , die op zijn beurt weer verbonden is met diverse back and systemen. Deze gegevens worden ook gearchiveerd in Politess Office TM en zijn beschikbaar met onze flexibele en krachtige statistische rapportage tool.

Enkele van de meest recente features zoals kleuren camera, GPRS, bluetooth  en GPS kan het gebruiksgemak nog sterk verbeteren van zowel de nauwkeurigheid en de betrouwbaarheid van het overtreding. Het gebruik van mobiele data communicatie voor het betalen van parkeergeld is in onze systemen eenvoudig te controleren.

Door het automatiseren van de mobiele verwerking van gegevens, wordt het werk van de beambte op de straat verder geoptimaliseerd en worden fouten met data geminimaliseerd

Politess applicaties

Politess klemmen

Deze applicatie verzorgt alle adminstratie en informatie voorziening indien u het klemmen van auto's verder wilt ontwikkelen, waarbij de informatievoorziening overzichtelijk gesturctureerd wordt.

Politess statistiek

Hiermee kunnen eenvoudig tellingen op de terreinen plaatvinden welke via de handcomputer worden ingevoerd, waardoor u betere informatie omtrent beschikbaarheid plaatsen en bezettingsgraad, per tijdseenheid.